Aquest bloc està en construcció: Recordeu-ne l'adreça i torneu-hi més endavant, quan ja estigui en ple funcionament. Si teniu blocs d'opinió política i/o social, coneixeu pàgines que poden interessar a la gent que visiti Rates de medi@teka o, simplement, teniu coses a dir... ja podeu començar des d'ara a fer les vostres aportacions.

dijous, 27 d’agost del 2009

Mentre altres territoris del món evolucionaven, es desfeien dels antics jous feudals i donaven pas tant a la raó com al progrés social: a la península ibèrica bona part de la població va decidir fa segles contradir Darwin i, enlloc de venir del mico, van decidir anar cap al porc.
No es poden considerar Homo Sapiens Sapiens (en un sentit estricte) les persones que van fer possible la Inquisició Espanyola i el seu imperi de violenta i sanguinària ignorància supersticiosa.
El genocidi americà iniciat amb els Reis Catòlics i la seva posterior glorificació 500 anys més tard
no demostren cap indici de progrés...
Dictadures, monarquies absolutes, guerres de conquesta, privilegis, injustícia social, racisme i xenofòbia, sexisme, homofòbia, abusos de poder, una concepció integrista i bèl·lica de la religió... aquesta és l'Espanya que ha après a ser presó de pobles, genocida de cultures i de creences alienes al monòlit fal·lic i feixista d'aquella "UNA, GRANDE Y LIBRE" que un tipus mediocre, incult, covard i sàdic va fer entroncar, directament, amb els "autos de fe", les expulsions de jueus i musulmans i una ja llarga tradició espanyola de massacrar la diferència. Aquest tipus, Francisco (Paulino Hermenegildo Teódulo) Franco, encara avui és considerat un gran líder o, com a mínim, un governant insigne per una part de l'Espanya involucionista que, per desgràcia (i com a resultat dels crims de la guerra civil i dels 40 anys posteriors de dictadura feixista) no és ni molt menys anecdòtica en la sociologia espanyola. 
Diuen que cada poble té els governs que mereix i, si mirem la història dels governants d'espanya,
ens podem fer una idea força clara de la mena de poble que els ha merescut. 
En cap país avançat perdurarien (passats més de 30 anys!) les estatues i plaques del dictador arreu del territori, la Fundación Francisco Franco amb subvencions públiques enlloc d'il·legalitzada i amb els seus membres empresonats, les celebracions del 20-N i del 12-O com a "Día de la Raza" autoritzades i amb protecció policial, els símbols franquistes en venda en botigues "normals" i de manera totalment legal, alguns dels minstres i col·laboradors propers del dictador ocupant càrrecs públics de tota mena i plenament amnistiats pels seus crims directes i complicitats...

 BOMBARDEIGS DEL FRANQUISME A CATALUNYA  


ARRIBADA AL PODER DEL DICTADOR I RETÒRICA CUTRE-FEIXISTA


FRANCO NOMENA JUAN CARLOS I COM A EL SEU SUCCESSOR


EL BORBÓ ACCEPTA EL CÀRREC I JURA ELS PRINCIPIS DEL "MOVIMIENTO"


EL BORBÓ DEMOSTRA SER COM ELS SEUS AVANTPASSATS
(PERÒ POTSER MENYS LLEST ENCARA, SI AIXÒ ÉS POSSIBLE)


UN DELS MILERS D'EXEMPLES DEL BAIXÍSSIM NIVELL HUMÀ,
ESPIRITUAL, INTELECTUAL I CULTURAL D'UN ESTAT DEPRIMENT 


QUATRE COSES QUE CAL DIR

Què hem de fer?